/assets/img/header-08.jpg

Hoveniersbedrijf Gelderland

Hoveniersbedrijf Gelderland is een jong, dynamisch en duurzaam hoveniersbedrijf, gevestigd in Wilp. Zij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Zij werken samen met veel gespecialiseerde bedrijven in de groene sector indien nodig. U kunt bij Hoveniersbedrijf Gelderland terecht voor de aanleg van uw droomtuin. Stap voor stap kunnen de volgende werkzaamheden door hen worden uitgevoerd: Grondwerk, Stroom- en lichtpunten, beregening, sierbestrating, tuinmuurtjes, vijvers en waterpartijen, bouwkundige werken, beplanting en de aanleg van gazons en kunstgras. Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u bij hen terecht. Zij kunnen u voorzien van eenmalig advies, een deel van de werkzaamheden uit handen nemen of heel uw reguliere onderhoud overnemen. Zij werken zowel voor particulieren als bederijven en instellingen. Bekijk de foto’s en de website voor een impressie van hun werk en neem contact op voor de mogelijkheden.

Achtertuin met sierbestrating, grasmatten en beton houtschutting
Terras met overkapping
Gazon met open schutting
Sierlijke voortuin
Gazon met terras en overkapping
Voortuin met plantenbak van stapelstenen
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf Gelderland
Molenallee 51
7384AP Wilp
KvK: 76674622
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Hoveniersbedrijf Gelderland

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 9.3
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

06-07-2021, 16:36

Denken mee. Deskundig, flexibel, goede communicatie, vriendelijk, goed en deskundig personeel. Een extra opdracht / vraag is niet te veel. Absoluut een aanrader! Mannen bedankt!

06-04-2021, 13:08

We hebben hun aanbod afgewezen omdat wij met een ander bedrijf in contact waren. De communicatie met bovengenoemd bedrijf was heel correct. Met vriendelijke groet, Henk Leemkuil

03-11-2020, 20:30

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus