/files/shares/content/40e0dj_gdo2OH.jpeg
Vind een hovenier in Anjum
voor al uw klussen in de tuin!

Hovenier Anjum

Een overzicht van hoveniers en andere bedrijven in de omgeving van Anjum, Friesland die u kunnen helpen met uiteenlopende werkzaamheden in uw tuin. Van kleine klussen zoals bomen en planten snoeien, gras maaien, onkruid verwijderen en ander tuinonderhoud, tot het ontwerpen en aanleggen van een geheel nieuwe tuin of het opknappen van uw bestaande tuin. U kunt bij een hovenier of hoveniersbedrijf terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en boomverzorging.

Hoveniersbedrijf zoeken

Naast hoveniersbedrijven vindt u in dit overzicht ook andere bedrijven zoals stratenmakers, grondwerkers, timmermannen en andere specialisten die u kunt inschakelen voor specifieke werkzaamheden zoals bestrating, grondverzet, graszoden leggenkunstgras leggen, het plaatsen van tuinafscheiding zoals een schutting of hekwerk, of het maken van bouwkundige elementen zoals een pergola, overkapping, tuinhuis of schuur. U kunt de werkzaamheden filter op deze pagina gebruiken om de gevonden hoveniers en andere bedrijven uit de regio Anjum te filteren, zodat alleen bedrijven worden weergegeven die de geselecteerde klus ook daadwerkelijk voor u uit kunnen voeren. Zo kunt u gemakkelijk een hovenier of ander bedrijf vinden voor uw eigen klus!

  • Filtermogelijkheden

Hoveniersbedrijf Ate Wiersma

Hoveniersbedrijf Ate Wiersma

Wâlddyk 7
9294LG Oudwoude

Op 7,31 km afstand
Ludema Bestrating

Ludema Bestrating

Wâlddyk 1
9113AS Wâlterswâld

Op 8,67 km afstand
Tuinonderhoud Bijma

Tuinonderhoud Bijma

Jakob de Graafstraat 40
9293LV Kollumerpomp

Op 9,00 km afstand
De Tuunster

De Tuunster

Cantecleer 30
9291AS Kollum

Op 9,73 km afstand
Prins Groenbeheer

Prins Groenbeheer

Standermûne 7
9102EJ Dokkum

Op 9,96 km afstand

Nieuw in Anjum

Beoordelingen Anjum

Steden in Friesland

  1. 8 Leeuwarden, Friesland
  2. 6 Drachten, Friesland
  3. 6 Sneek, Friesland
  4. 6 Heerenveen, Friesland
  5. 4 Workum, Friesland

Hovenier aanmelden Anjum

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een hovenier.

Bent u hovenier en wilt u klanten bereiken in Anjum? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Hovenier.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!
Plaats een klus