/files/shares/content/40e0dj_gdo2OH.jpeg
Vind een hovenier in Bakhuizen
voor al uw klussen in de tuin!

Hovenier Bakhuizen

Een overzicht van hoveniers en andere bedrijven in de omgeving van Bakhuizen, Friesland die u kunnen helpen met uiteenlopende werkzaamheden in uw tuin. Van kleine klussen zoals bomen en planten snoeien, gras maaien, onkruid verwijderen en ander tuinonderhoud, tot het ontwerpen en aanleggen van een geheel nieuwe tuin of het opknappen van uw bestaande tuin. U kunt bij een hovenier of hoveniersbedrijf terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en boomverzorging.

Hoveniersbedrijf zoeken

Naast hoveniersbedrijven vindt u in dit overzicht ook andere bedrijven zoals stratenmakers, grondwerkers, timmermannen en andere specialisten die u kunt inschakelen voor specifieke werkzaamheden zoals bestrating, grondverzet, graszoden leggenkunstgras leggen, het plaatsen van tuinafscheiding zoals een schutting of hekwerk, of het maken van bouwkundige elementen zoals een pergola, overkapping, tuinhuis of schuur. U kunt de werkzaamheden filter op deze pagina gebruiken om de gevonden hoveniers en andere bedrijven uit de regio Bakhuizen te filteren, zodat alleen bedrijven worden weergegeven die de geselecteerde klus ook daadwerkelijk voor u uit kunnen voeren. Zo kunt u gemakkelijk een hovenier of ander bedrijf vinden voor uw eigen klus!

  • Filtermogelijkheden

Mini Loonwerk Jacco Engelsma

Mini Loonwerk Jacco Engelsma

Jan Schotanuswei 69
8567HH Oudemirdum

Op 3,47 km afstand
Festina Lente Hoveniers

Festina Lente Hoveniers

Klokslach 23
8723GA Koudum

Op 5,08 km afstand
Zeldenrust Tuinen

Zeldenrust Tuinen

Klokslach 27
8723GA Koudum

Op 5,09 km afstand
Hoveniersbedrijf E.P. Veenstra

Hoveniersbedrijf E.P. Veenstra

Harichsterdyk 88
8571RM Harich

Op 5,85 km afstand

Nieuw in Bakhuizen

Beoordelingen Bakhuizen

Steden in Friesland

  1. 8 Leeuwarden, Friesland
  2. 6 Drachten, Friesland
  3. 6 Sneek, Friesland
  4. 6 Heerenveen, Friesland
  5. 4 Harkema, Friesland

Hovenier aanmelden Bakhuizen

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een hovenier.

Bent u hovenier en wilt u klanten bereiken in Bakhuizen? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Hovenier.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!
Plaats een klus