/files/shares/content/40e0dj_gdo2OH.jpeg

Hoveniers in Lelystad

Bent u op zoek naar een hovenier in Lelystad? Via Hovenier.nl kunt u eenvoudig in contact komen met hoveniers in uw omgeving. Plaats uw klus en ontvang voorstellen van professionele hoveniersbedrijven. Gratis en zonder verplichtingen!

Prijzen vergelijken

Prijzen vergelijken

Ontvang en vergelijk voorstellen van meerdere bedrijven.

Eenvoudig uw klus plaatsen

Eenvoudig uw klus plaatsen

Al 8586 mensen hebben hun klus succesvol geplaatst op Hovenier.nl.

Lokale hoveniers

Lokale hoveniers

Bereik 8 hoveniers uit Lelystad en omgeving.

Deze mensen gingen u voor

 • Marry
  Bedrijf: Snijers Bestratingen en Tuinaanleg

  Helemaal Top houdt zich aan de afspraak werkt netjes en voor de prijs hoef je het niet te laten Topper
 • Jimmy Abdoelkarim
  Bedrijf: Lindeman Schuttingen

  28 Jan 2022 schutting vakkundig en netjes geplaatst door Bas in Utrecht, ben heel erg tevreden over, zeker een aanrader, bedankt.
 • Jeremy de Ruiter
  Bedrijf: ND Hoveniers

  Helemaal top.
 • Boy
  Bedrijf: Tuinverzorging.eu

  Heb karsten benaderd omdat wij net verhuist waren en onze tuin niet echt mooi was. Karsten had snel een offerte voor ons gemaakt en wij hebben toen akkoord gegeven. Zoals afgesproken was hij een week bezig en elke dag zag je weer vooruitgang :) leuk om te zien. En na een week hadden wij gewoon een nieuwe tuin. En nu een jaar verder nog steeds zoooo blij. Elke keer als er zon is dan gaan we lekker naar buiten en ook voor onze kids is het zo fijn om een mooie maar ook veilige tuin te hebben. Mijn buurman wilde na het zien van onze tuin ook een nieuwe tuin dus karsten gaat daar binnenkort aan de slag 😂 Thanks nogmaals voor de tuin en als we gaan verhuizen dan bel ik je weer
 • René Thissen
  Bedrijf: Tuinrobuust

 • Cor.
  Bedrijf: MS Bestratingen

  MS Bestrating Purmerend , Marco , Thomas en Daniël hebben prima werk afgeleverd , heb weer een mooie achter en voortuin. Ben dik tevreden , bedankt.
 • Robert Jan Hennekam
  Bedrijf: Buytengewoon Hovenier

  Vorig jaar hebben we een nieuw appartement betrokken in Amsterdam met een tuin aan de achterzijde die volledig onder handen genomen moest worden. We kwamen terecht bij hoveniersbedrijf Buytengewoon. Er werd eerst een plan gemaakt waarna we alles hebben doorgenomen en aangegeven hoe wij het graag zouden zien. We wilden een tuinhuis met veranda en een aantal bomen en er moest een schuine w afgegraven worden. Ook de buren deden mee zodat alle grond gezamenlijk afgevoerd kon worden. Het heeft uiteindelijk een prachtig resultaat opgeleverd en we zijn ook uitermate tevreden over de wijze waarop alles is uitgevoerd. Er werd keurig gewerkt door de medewerkers van Buytengewoon en alles werd netjes opgeruimd en het resultaat mag er wezen. We kunnen Buytengewoon dan ook van harte aanbevelen als u een mooie tuin wilt creëren.
 • G.J. Dirksen
  Bedrijf: Boom Tuinen

  Wat fijn dat we met Arie via mijn zoon in contact zijn gekomen. Wat een enthousiasme straalt er van hem af! Altijd vrolijk.....vol humor! Arie is een harde werker. Levert goed en en prachtig werk. Komt al zijn gemaakte afspraken altijd na. Werkt netjes en correct. Een echte sympathieke vakman! Denkt met je mee en geeft eventuele goede tips waar je wat mee kan! Onze tuin is een plaatje geworden! Een prachtig resultaat! Geheel naar tevredenheid! We zijn er erg blij mee Arie. DANK JE WEL!! We kunnen Arie bij iedereen aanbevelen. Hij doet zijn naam eer aan!

Laatste klussen in Lelystad en omgeving

 • 31-05-2024 Lelystad

  Grondwerk: 20 m²; grond afvoeren

  De kosten van de afvoeren plus min 25 kubieke meter.
 • 14-05-2024 Lelystad

  Tuinonderhoud: 40 m²; haag of heg knippen

  Coniferenhaag snoeien ongeveer 40meter lang, wij voeren zelf het afval af is 1 lange haag langs het rijpad
 • 14-05-2024 Lelystad

  Tuinonderhoud: 40 m²; onkruid verwijderen

  Bij goede prijs eventueel meerdere m2
  Het zijn allemaal klinkers.
 • 13-05-2024 Lelystad

  Bestrating: 47 m²; bestrating leggen

 • 10-04-2024 Lelystad

  Tuinonderhoud: 700 m²; gazon onderhoud

  Gazon verticuteren
 • 05-04-2024 Lelystad

  Boomverzorging; boom snoeien, najaar onderhoud van onze tuin, ook snoeien van de hagen en platanen

  Wij zoeken een hovenier die jaarlijks het snoeiwerk in het najaar kan uitvoeren
 • 27-02-2024 Lelystad

  Gazon: 32 m²; graszoden leggen

 • 22-02-2024 Lelystad

  Schuurtje;

  Schuur is wat verzakt en ietwat scheef.

Alle hoveniers in Lelystad

Bekijk hieronder het overzicht van alle hoveniersbedrijven in Lelystad. Gebruik de werkzaamheden filter om alleen bedrijven te tonen die een specifieke klus voor u kunnen uitvoeren.

 • Filtermogelijkheden
Hotting Groenadvies

Hotting Groenadvies

Kempenaar 204
8242BC Lelystad

Grondverzet van der Weerd

Grondverzet van der Weerd

Rivierenlaan 240
8226LH Lelystad

Kernis Tuinen

Kernis Tuinen

Schoener 48 7
8243XT Lelystad

Hoveniersbedrijf Borst

Hoveniersbedrijf Borst

Werfweg 78
8243PG Lelystad

Luke Bouwman

Luke Bouwman

Wisentweg 64
8219PL Lelystad

Hoveniersbedrijf A.C. Versprille

Hoveniersbedrijf A.C. Versprill..

Zevensterstraat 23
8245JR Lelystad

Hoveniers Bedrijf Klaassen

Hoveniers Bedrijf Klaassen

Verlaatweg 27
8243PS Lelystad

Atlas Hovenier

Atlas Hovenier

Wijngaard 134
8212CH Lelystad

Hovenier in Lelystad

Staat u op het punt een hovenier in te schakelen voor tuinonderhoud, tuinrenovatie of een heel andere tuinklus? Dan is het fijn om te weten hoe u een goede hovenier bij u in de buurt vindt. Wij helpen u graag op weg.

Vind snel een hovenier

Heeft u een tuin die toe is aan onderhoud of een nieuw ontwerp? Voor het renoveren of opknappen van uw tuin, kunt u een hovenier in inschakelen.

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een ervaren hovenier. Daarom is het altijd verstandig om meerdere offertes te vergelijken van hoveniersbedrijven in Lelystad. Door te vergelijken kunt u geld besparen op de kosten. Bovendien betaalt u minder voorrijkosten als u een vakman uit de buurt kiest. Het enige wat u hoeft te doen om gratis en vrijblijvende offertes te vergelijken, is het offerteformulier invullen!

Ook kunt u op onze website zoeken naar alle hoveniers bij u in de buurt, met een overzicht van de werkzaamheden die zij verrichten én beoordelingen van klanten die u zijn voorgegaan.

Benieuwd naar de prijzen? Start gratis offerteaanvraag!

Waarom een hovenier inhuren?

Als u een passie voor tuinieren heeft en voldoende tijd, zijn er veel klussen in de tuin die u zelf kunt uitvoeren. Heeft u geen groene vingers, te weinig tijd of behoefte aan extra hulp, dan biedt het inhuren van een hovenier veel voordelen, zoals:

 • Uw tuin ziet er het hele jaar door verzorgd uit.
 • Hoveniers hebben veel ervaring en kunnen werkzaamheden op een efficiënte manier uitvoeren en problemen oplossen.
 • Hoveniers kunnen u adviseren en meedenken over de beste plannen voor uw tuin.
 • Het uitbesteden van tuinwerkzaamheden bespaart u veel tijd en moeite.
 • Hoveniers beschikken over alle benodigde gereedschappen. Het inhuren van een hovenier bespaart u dus kosten voor de aanschaf van gereedschap dat u slechts af en toe gebruikt.
 • Een hovenier heeft kennis van vergunningen en kan u helpen bij de aanvraag hiervan.

Voor welke werkzaamheden kunt u terecht bij een hovenier?

Een hovenier kan verschillende klussen voor u uitvoeren. Zo kan hij voor u bijvoorbeeld een nieuwe tuin aanleggen, boomverzorging zoals bomen kappen of snoeien, tuinonderhoud, grondwerk, graszoden leggen, een schutting plaatsen en terrassen en tuinpaden bestraten.

U kunt een hovenier inhuren voor onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Tuinonderhoud
  Geniet het hele jaar door van een nette tuin dankzij (periodiek) tuinonderhoud door een tuinman of hovenier.
 • Tuinontwerp
  De hovenier maakt een plan voor uw tuin. In het tuinontwerp komt de nieuwe inrichting van de tuin, inclusief een overzicht van de materialen en de beplanting.
 • Tuinaanleg
  Zijn de plannen voor de nieuwe tuin klaar? De hovenier verzorgt alle werkzaamheden voor het aanleggen van een nieuwe tuin.
 • Tuinrenovatie
  Een hovenier in Lelystad kan uw tuin renoveren en daarbij zoveel mogelijk gebruikmaken van bestaande materialen.
 • Bestrating
  De hovenier kan verschillende soorten tegels, stenen en andere bestrating leggen voor uw terras, tuinpad en oprit.
 • Beplanting
  Een hovenier legt bloemperken, moestuinen, bomen, struiken en planten aan.
 • Graaf- en grondwerk
  De tuin afgraven, ophogen of ander grondwerk? De hovenier gaat vakkundig te werk en weet precies welke grondsoort er nodig is voor de inrichting van uw tuin.

Tuinaanleg Lelystad

Een mooie tuin is een fijne plek om te genieten van het buitenleven bij uw eigen huis. Zelfs als het weer niet zo mooi is, kan uw tuin nog steeds een prachtig uitzicht bieden van achter het raam. Bent u uw oude tuin zat of wilt u gewoon iets nieuws? Of bent u verhuisd naar een nieuwe woning? Schakel dan een hovenier in voor tuinaanleg in Lelystad.

De kosten voor het aanleggen van uw tuin zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw persoonlijke wensen. De kosten kunnen variëren tussen de € 300 en € 25.000. Als u een hovenier inhuurt, kost dit gemiddeld € 35 - € 75 per uur. Als u kosten wilt besparen, kunt u ook zelf aan de slag gaan. Door de klus uit te besteden aan een hovenier, weet u zeker dat de tuinaanleg snel en professioneel wordt uitgevoerd.

Tuinonderhoud Lelystad

Het is fijn om te kunnen genieten van een mooie tuin die goed onderhouden is. Maar het is niet altijd makkelijk om genoeg tijd te vinden voor het onderhoud, vooral als tuinieren niet uw favoriete bezigheid is. Gelukkig kunt u het tuinonderhoud uitbesteden aan een tuinman of hovenier. Dit kan eenmalig zijn, bijvoorbeeld om bomen te verwijderen, of regelmatig voor werkzaamheden zoals snoeien, grasmaaien of het verwijderen van onkruid.

De kosten voor tuinonderhoud variëren, afhankelijk van de werkzaamheden die de hovenier uitvoert. Wilt u weten wat de prijzen voor uw situatie zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kosten hovenier

Als tuinliefhebber denkt u misschien dat het niet nodig is om een hovenier in te schakelen. Toch zijn er veel tuinklussen die u kunt uitbesteden, zelfs als u graag zelf in de tuin werkt. Een hovenier heeft de juiste materialen, gereedschap en tijd om ervoor te zorgen dat uw tuin er mooi en verzorgd uitziet. U kunt een hovenier inhuren voor een eenmalige klus of voor regelmatig onderhoud, afhankelijk van uw behoeften.

Het gemiddelde uurtarief van een hovenier ligt tussen de € 35 - € 75. De precieze kosten van een hovenier zijn afhankelijk van de werkzaamheden, de grootte van de tuin, het benodigde materiaal en het uurtarief van de hovenier.

In onderstaande tabel vindt u een aantal veel voorkomende projecten terug, inclusief de gemiddelde prijzen.

Omschrijving Gemiddelde prijs
Hovenier uurtarief € 35 - € 75
Tuinontwerp € 400 - € 600
Tuinonderhoud € 750 - € 1.250
Tuinaanleg € 4.000 - € 6.000
Tuinrenovatie € 4.750 - € 7.250
Tuinhuis plaatsen € 750 - € 1.200
Vijver aanleggen € 2.250 - € 3.500
Pergola plaatsen € 800 - € 1.400
Gazon aanleggen € 300 - € 550
Schutting plaatsen € 500 - € 1.000

Goed om te weten: Dit zijn gemiddelde prijzen van hoveniers, inclusief materialen, btw en arbeidskosten. Benieuwd naar de kosten voor het onderhouden of aanleggen van uw tuin? Vraag dan gratis offertes aan. Of bekijk een overzicht van alle hoveniers in de omgeving van Lelystad in het overzicht hieronder.

Plaatsen in de buurt

Nieuw in Lelystad

 1. Lelystad, Flevoland
  26-02-2022
 2. Lelystad, Flevoland
  19-04-2021
 3. Lelystad, Flevoland
  12-03-2021
 4. Lelystad, Flevoland
  13-02-2021
 5. Lelystad, Flevoland
  06-02-2021

Beoordelingen Lelystad

Steden in Flevoland

 1. 36 Almere, Flevoland
 2. 9 Emmeloord, Flevoland
 3. 8 Lelystad, Flevoland
 4. 8 Zeewolde, Flevoland
 5. 4 Dronten, Flevoland

Hovenier aanmelden Lelystad

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een hovenier.

Bent u hovenier en wilt u klanten bereiken in Lelystad? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Hovenier.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

 • Verzorgingstips voor bomen en planten
 • Inspiratie voor uw tuin en terras
 • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen