/assets/img/header-08.jpg

Jordy Nesselaar Bestratingen

Bij Jordy Nesselaar Bestratingen uit Wijk bij Duurstede is het vak van vader op zoon overgedragen en u kunt er terecht voor sierbestrating en complete tuinen, werkzaamheden zoals bijvoorbeeld grondwerk, straatwerk, beplanting en schuttingen. Daarnaast is Jordy Nesselaar Bestratingen gespecialiseerd in de aanleg van dakbestrating en daktuinen, bijvoorbeeld het aanleggen van een dakterras, parkeerdak of groot balkon. Ze werken voor particulieren en bedrijven in heel Nederland, maar voornamelijk in Utrecht, Amsterdam, Gelderland en Noord-Brabant. Als gediplomeerd stratenmaker staan ze voor kwaliteit in alles wat ze doen, waarbij de wensen en ideeën van de klant centraal staan. Heeft u interesse in de diensten van Jordy Nesselaar Bestratingen? Neem dan via deze pagina vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Jordy Nesselaar Bestratingen
Jordy Nesselaar Bestratingen
Jordy Nesselaar Bestratingen
Moderne tuin
Jordy Nesselaar Bestratingen
Jordy Nesselaar Bestratingen
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Jordy Nesselaar Bestratingen
Agricolastraat 116
3961DE Wijk bij Duurstede
KvK: 61611611
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Jordy Nesselaar Bestratingen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Shiraaz
01-11-2020, 10:46

Aardige vriendelijke jongen, werkt hard. In het begin ging goed. Hij heeft mij 1kuub zand en 2 meter afvoergoot teveel laten bestellen. Deze heb ik helaas met verlies moeten verkopen. De tegels zijn opzich netjes gelegd. maar het water loopt niet helemaal weg. Het water (ook het vuil) blijft hangen bij de eerste voeg voor de afvoer. Afschot is niet goed. Achteraf bleek dat afvoer niet helemaal gekoppeld was, heb ik zelf moeten doen. Het voegwerk liet ook te wensen over. Heb hem natuurlijk erop aangesproken, en dit zou met de tijd worden verholpen. We zijn nu al een 6 maanden verder en nog niks. Beetje jammer.

Jimmy
28-06-2020, 17:49

Ik hen 40m2 laten leggen. Ziet er keurig uit, En hij komt zijn afspraken na. Top bedrijf.!

Hoveniers in de buurt