Van Maanen en Leyten Hoveniers

Van Maanen en Leyten Hoveniers uit Eersel is het hoveniersbedrijf van Theo van Maanen en Giel Leyten. Ze zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, en de klantenkring bestaat uit onder andere particulieren, bedrijven, woningbouwcorporaties, stichtingen en scholen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Van Maanen en Leyten Hoveniers voor u kan uitvoeren zijn grondverzet, het leggen van bestrating en sierbestrating, boomverzorging, en het aanleggen van een gazon of vijver. Daarnaast kunt u bij Van Maanen en Leyten Hoveniers terecht voor tuinonderhoud, ze werken op basis van een onderhoudsplan met jaarbegroting en komen langs voor onderhoudswerkzaamheden op het moment dat ze nodig zijn. En wanneer u liever een deel van het tuinonderhoud zelf uitvoert dan is het ook mogelijk om dat te doen onder begeleiding van Van Maanen en Leyten Hoveniers, structureel of op de momenten dat u er om vraagt.

Bedrijfsgegevens

Van Maanen en Leyten Hoveniers
Boksheide 12
5521PL Eersel
KvK: 17118968
Terugbelverzoek: Klik hier
Van Maanen en Leyten Hoveniers

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Henk de Hollander
29-12-2021, 19:32
Zeer tevreden over de firma Van Maanen & Leyten. Kan hem iedereen aanbevelen. Van ontwerp tot uitvoering en oplevering. Perfect. Het ontwerp in gezamenlijk overleg gemaakt en door de medewerkers van Van Maanen & Leyten perfect uitgevoerd. Wij zijn uiterst tevreden.

Beoordeel Van Maanen en Leyten Hoveniers

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen