/assets/img/header-08.jpg

van Overveld Garden Care

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over van Overveld Garden Care, gevestigd in Bergeijk in de provincie Noord-Brabant. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken van Overveld Garden Care voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Bergeijk.

van Overveld Garden Care

Bedrijfsgegevens

van Overveld Garden Care
Hof 49 A
5571CB Bergeijk
KvK: 55414036
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel van Overveld Garden Care

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 9.3
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

Chantal Pernot
29-03-2022, 19:50

We hebben een prettige samenwerking opgestart. Het is nog te vroeg om een duidelijk beeld te hebben van het resultaat maar so far so good

margot bakkers
06-10-2021, 15:38

Grote haag is perfect gesnoeid, alles is netjes achtergelaten, geen snoeisel meer te vinden. Werkt met elektrische apparatuur zodat niet de hele buurt hoeft mee te genieten van een dag snoeien. Op korte termijn kunnen afspreken. Ben zeer tevreden.

Reactie van van Overveld Garden Care
06-10-2021, 18:36

Hallo Mevr. Bakker Nogmaals dank voor de opdracht en tot in het voorjaar.

Gwen Vierstraete
12-06-2021, 09:41

Hoveniers in de buurt