Tips voor het ultieme cadeau voor tuinliefhebbers

  |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Het vinden van het perfecte cadeau voor tuinliefhebbers kan een uitdagende taak zijn. Vaak hebben zij al een uitgebreide collectie tuingereedschap, planten en decoraties. Hebben ze toch nog wensen voor hun geliefde buitenruimte? Dan zijn die vaak erg specifiek! Lastig dus, als u met een goed cadeau voor de dag wilt komen. Lees verder en ontdek onze tips voor het ultieme cadeau voor tuinliefhebbers. Daarmee scoort u zeker punten!

Tip #1: Een cadeaubon van het lokale tuincentrum

Woont u dicht bij de ontvanger van het cadeau? Dan weet u vast welk tuincentrum in de buurt favoriet is. Een cadeaubon voor het tuincentrum is een keuze die eigenlijk nooit teleurstelt. Of de tuinliefhebber nu op zoek is naar nieuwe planten, tuingereedschap, potgrond of decoratieve elementen, een tuincentrum biedt een breed scala aan producten om uit te kiezen. Met een cadeaubon kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete items kiezen en zo de tuin verder verbeteren. Bovendien is een bezoek aan het tuincentrum voor tuinliefhebbers een uitje op zich! Zeker wanneer ze hun aankoop kunnen bekostigen met een cadeaubon.

Tip #2: Intratuin Cadeaubon

De Intratuin is misschien wel het bekendste tuincentrum van Nederland. En dat komt niet alleen door de indrukwekkende kerstshows aan het einde van het jaar! De grote winkels van Intratuin bieden werkelijk alles wat de tuinliefhebber nodig heeft. En is de ontvanger van de cadeaubon niet in de gelegenheid om de Intratuin te bezoeken? Dan kan de cadeaubon ook in de webshop worden besteed. Ideaal! Tip: Bij wissel.nl kunt u een Intratuin cadeaukaart kopen met korting.

Tip #3: De Nationale Tuinbon

Heeft u geen idee bij welk tuincentrum de ontvanger van het cadeau graag winkelt of woont u niet in de buurt? Veel tuincentra verkopen ook de Nationale Tuinbon. Deze bon is bij ruim 125 tuincentra door het hele land te besteden voor planten, bloemen, tuingereedschap en meer. Ideaal! Voor de ontvanger van het cadeau direct een uitstekende kans om eens een ander tuincentrum van binnen te bewonderen en zich te laten inspireren voor nog meer mooie producten voor in de tuin of op het balkon.

Cadeaubon ruilen

Met bovenstaande cadeaubonnen kunt u bijna niet misgaan met een cadeau voor tuinliefhebbers. Maar maakt u onverhoopt toch de keuze voor een verkeerde bon? Dan kan de bon altijd worden omgewisseld bij wissel.nl. Een cadeaubon ruilen is heel eenvoudig. Ruilt u de bon voor geld? Dan staat het dezelfde dag nog op uw rekening. Liever shoptegoed bij een andere winkel? Ruil de cadeaukaart dan voor een cadeaubon van een ander merk.

Extra cadeautips voor tuinliefhebbers

Is een cadeaubon toch niet wat u zoekt of wilt u net dat beetje extra geven om het cadeau écht speciaal te maken? Pak de cadeaubon dan in met een mooie tuinplant, een bos bloemen, bloemenzaadjes of een tijdschrift over tuinieren. Ook een boek over tuinieren kan een topcadeau zijn. Al is het daarbij wel belangrijk dat u weet waar de interesse van de ontvanger ligt. Denk aan boeken over moestuinieren, het aanleggen van een theetuin, barbecuerecepten en boeken vol plantenkennis.

Ook leuk: Boek een workshop waar de tuinliefhebber zijn groene vaardigheden kan verbeteren. Tuincentra en lokale tuinverenigingen bieden het hele jaar door workshops aan over verschillende onderwerpen, zoals het kweken van specifieke planten, het onderhouden van een moestuin of het ontwerpen van een tuin. De ontvanger van het cadeau kan daar niet alleen nieuwe kennis opdoen, maar ook andere tuinliefhebbers ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Wie weet wat voor nieuwe ideeën dat weer oplevert voor de eigen tuin.

Cadeau voor tuinliefhebbers

© gioiak2 - depositphotos.com

Offertes aanvragen

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen