Ziolobouw

Hallo Ik ontwerp uw tuin naar uw wensen en naar elk budget. 2D en 3D ontwerp, beplantingsplannen , uitvoeringstekeningen, materialenlijst, etc. Maar hierbij houdt het niet op, alle diensten moeten u passen als een maatpak. - Bent u een echte doe-het-zelver en wil u uw tuin zelf gaan aanleggen, maar u heeft niet de nodige kennis voor het aanleggen van een tuin, ik help u graag met deze kennis. - Wilt u alles laten uitvoeren door een erkende hovenier, dan help ik u bij het zoeken naar de juiste partij.

Een totaal pakket met de diensten waar u behoefte aan heeft.
Ik kom graag bij u langs om vrijblijvend te praten over wat ik voor u kan betekenen. Hierna maak ik graag voor u een passende offerte.

Bedrijfsgegevens

Ziolobouw
Bas Jungeriusstraat 48 A
3081VE Rotterdam
KvK: 74973940
Terugbelverzoek: Klik hier
Ziolobouw
Ziolobouw
Ziolobouw
Ziolobouw
Ziolobouw
Ziolobouw
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 1 beoordeling
I. van Tuyl
16-11-2022, 12:06
De offerte kwam per Whats app berichtje terwijl ik een papieren offerte had gevraagd.. daarbij de prijs was niet gespecificeerd.
kwam over als "dat doe ik er wel bij"....

Beoordeel Ziolobouw

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen