Articated

Hoi, ik ben Rebekka,
Ik geloof in de kracht van luisteren en ontmoeten. Zowel de klant als een tuin heeft een verhaal te vertellen dat gehoord moet worden. Die twee verhalen komen samen in een ontwerp. Een ontwerp dat alleen maar kan ontstaan vanuit gevoel.

Ik ontwerp vanuit gevoel. Mijn werk als kunstenaar maakt dat ik niet anders kan. Mijn werk als landschapsontwerper maakt dat ik dit gevoel kan vertalen naar concrete, technische plannen en mijn ervaring als hovenier en tuinbezitter maakt dat ik kan ontwerpen vanuit praktische kennis.

Schilderen met levend groen, dat zijn eigen moment kiest om kleur te geven en zijn eigen plan trekt in hoe het zich gedraagt op de gegeven locatie schenkt mij bizar veel voldoening. Het maken van beplantingsplannen is daarom eigenlijk bijna een hobby te noemen.

Maar een tuin is natuurlijk meer dan alleen groen. Samen met de materiaalkeuze en indeling is daar een prachtige, harmonieuze plek van te maken. Dat is vaak een puzzel die met veel creativiteit en gevoel voor ritme, kleur en ruimtelijk inzicht goed op te lossen is. En die puzzel is nu juist mijn passie.

Bedrijfsgegevens

Articated
Wogmeer 127
1643NH Spierdijk
KvK: 75552574
Terugbelverzoek: Klik hier
Articated
Articated
Articated

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 3 beoordelingen
A Burggraaff
11-04-2024, 16:12
Goed advies , fijn contact
G A v d Steenhoven
11-07-2023, 19:49
Prettig gesprek
Harm Draisma
03-07-2023, 11:40
Prima fijn bedrijf. Ze gaan bij ons aan de slag.

Gr Harm Draisma

Beoordeel Articated

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen