/assets/img/header-08.jpg

Van Loenen Bestratingen

Van Loenen Bestratingen is het stratenmakersbedrijf van Bas van Loenen. Hij werkt al geruime tijd als zelfstandig stratenmaker, en is zodoende gespecialiseerd in het leggen van nieuwe bestrating en sierbestrating, herstraten en grondwerk. Zo kunnen ze voor u bijvoorbeeld een nieuw terras aanleggen, een tuinpad maken of uw oprit bestraten of herstraten. Tenslotte kunt u bij Van Loenen Bestratingen ook terecht voor het leggen van kunstgras en voor containers om grond, zand of oude bestrating af te voeren. Mocht u interesse hebben in de diensten van Van Loenen Bestratingen, dan kunt u via deze pagina contact opnemen door te bellen of een bericht te sturen, om zo te informeren wat ze voor u kunnen betekenen. Ze komen zo nodig vrijblijvend bij u langs om uw plannen te bespreken en een offerte op te stellen.

Bestrating en kunstgras leggen
Tuinaanleg met bestrating, split en plantenbak
Straatwerk van betonklinkers
Achtertuin met bestrating van natuursteen en plantenbakken
Straatwerk van mozaïektegels
Kunstgras leggen
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Van Loenen Bestratingen
Aalbert Cuyplaan 26
7312ND Apeldoorn
KvK: 63194740
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Van Loenen Bestratingen

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

18-10-2020, 18:51

Graszoden eruit laten halen, plantenbak laten plaatsen met vijverrand en overige deel bestrooid met grind en staptegels. Dit allemaal in één dag, chapeau kerels en vriendelijk bedankt.

04-10-2020, 19:10

Stuk voortuin laten sier bestraten, expertise is goed terug te zien in het straatwerk. Erg tevreden met het resultaat. Zou Bas zeker aanraden.

30-09-2020, 10:51

Kwalitatief en klantgericht werken staat hier hoog in het vandaal. Dat bewijst het straatwerk dat geleverd wordt, waar je nog jaren plezier van hebt. Ik ben ontzettend tevreden, bedankt Bas.

30-03-2020, 08:27

Bas van Loenen heeft eind vorig jaar de bestrating rondom onze nieuwbouw woning verzorgd. In een paar maand tijd is alles scheef/verzakt en Bas lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn. Telefoon/SMS/WhatsApp/Mail/Voicemail , hij reageert nergens op. Ik heb nu het terras waar de verande geplaatst wordt opnieuw moeten laten bestraten door iemand anders zo scheef was het. Je kan best fouten maken maar herstel het dan en verstop je niet. Bas als je dit leest ; als je de extra gemaakte kosten vergoedt en de rest rond het huis opnieuw legt ben je een ondernemer zoals het hoort en zal ik de review ook aanpassen.

Hoveniers in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.