/assets/img/header-08.jpg

De Zeeuw Tuinen

De Zeeuw Tuinen uit Zoetermeer is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Voor het aanleggen van een nieuwe tuin komen ze eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek om uw wensen en ideeën te bespreken, en op basis van dit gesprek kan er een tuinontwerp of 3D ontwerp gemaakt worden. Wanneer u helemaal tevreden bent over het definitieve ontwerp kan er gestart worden met de aanleg. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die De Zeeuw Tuinen hierbij zoal voor u kan verzorgen zijn grondwerk, het leggen van bestrating en sierbestrating, het aanbrengen van beplanting, het aanleggen van een gazon, het leggen van kunstgras, het plaatsen van een schutting of overkapping en het maken van houten constructies zoals een vlonder of beschoeiing. Mocht u interesse hebben in de diensten van De Zeeuw Tuinen, dan kunt u via deze pagina contact opnemen, om zo te informeren naar de mogelijkheden.

Achtertuin bestraten met klinkers in waalformaat
Bestrating van natuursteen tegels
Houten schutting plaatsen
Leggen van rode klinkers in waalformaat
Keramische tegels met houtmotief
Keramische tegels met houtmotief leggen
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

De Zeeuw Tuinen
Oostwaarts 157
2711BA Zoetermeer
KvK: 75789019
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel De Zeeuw Tuinen

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

23-06-2021, 22:14

Wij zijn zeer tevreden met onze tuin die De Zeeuw Tuinen heeft aangelegd. We konden in verschillende showrooms terecht en De Zeeuw Tuinen adviseerd waar nodig. Deze hovenier steekt met kop en schouders boven de andere uit waar wij contact mee hebben gehad en gaat echt voor kwaliteit!

11-04-2021, 11:44

Waarom heb ik gekozen voor Rowin om mijn hele tuin aan te leggen? * Hij is enthousiast * Zijn offerte is duidelijk * Bij hem geldt afspraak is afspraak * Hij werkt erg netjes * Vriendelijke kerel * Zeer goede aftersales Ik heb zelf een ontwerp laten maken en aan Rowin gevraagd om het ontwerp uit te voeren. Hij heeft de tuin conform de tekening aangelegd. Samen met zijn medewerker Leroy hebben ze keihard gewerkt. Zijn aftersales is erg goed. Na een storm waren er platen van de muur gewaaid. Binnen de kortste keren keren kwam hij langs en heeft de platen nog steviger bevestigd. Rowin is de coolblue onder de hoveniers. Je krijg je uitstekend advies, buitengewone service met als eindresultaat een prachtige tuin.

15-01-2021, 22:30

Echte vakman, denkt met je mee en werkt heel netjes!

12-01-2020, 16:47

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus