Hoveniersbedrijf Lemoine

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Hoveniersbedrijf Lemoine, gevestigd in Velserbroek in de provincie Noord-Holland. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken Hoveniersbedrijf Lemoine voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Velserbroek.

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf Lemoine
Waterviolier 12
1991GW Velserbroek
KvK: 34260267
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Hoveniersbedrijf Lemoine
Deze foto is niet van het werk van Hoveniersbedrijf Lemoine. Zelf uw afbeeldingen beheren? Maak gratis een account aan.

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Grundel
24-06-2022, 19:32
Dit bedrijf komt zijn beloftes niet na!
Ik heb vorig jaar voor veel geld een dode conifeer laten kappen. Her bleek een klus van hooguit 25 minuten, klus geklaard door de 2 zonen vd eigenaar. Ik heb cash betaald, want dan kreeg ik een korting op de hoge vraagprijs. De stam werd niet verwijderd, want dan moest er een graafmachine worden gehuurd, maar meneer Lemoine kon er een chemisch goedje instrooien en zou dan na zijn vakantie kosteloos de stam komen verwijderen. De stam moet verwijderd worden om mijn schutting weer mooi te kunnen plaatsen. Na de vakantie van meneer Lemoine verschillende keren gebeld. Geen resultaat. Dit jaar gebeld, SMS gestuurd, maar weer geen reactie. Waardeloos dus!!! Zoveel geld betaald voor een voor hem pure winstklus en dan je belofte niet nakomen! Ik voel me opgelicht door deze zeer vriendelijk overkomende man. Blijf dus uit de buurt van dit bedrijf!

Beoordeel Hoveniersbedrijf Lemoine

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen