De Gaarde Hoveniers

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Gaarde Hoveniers, gevestigd in Hazerswoude-Dorp in de provincie Zuid-Holland. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken De Gaarde Hoveniers voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Hazerswoude-Dorp.

Bedrijfsgegevens

De Gaarde Hoveniers
Belgiëlaan 1 A7
2391PH Hazerswoude-Dorp
KvK: 74565915
Terugbelverzoek: Klik hier
De Gaarde Hoveniers

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Marieke
12-08-2023, 09:44
Een goed familiebedrijf met vriendelijke en bevlogen mensen. Met zorg en aandacht werd onze tuin in de binnenstad van Leiden ontworpen, aangelegd en verzorgd. We hadden nogal wat specifieke wensen en dat is allemaal gelukt. Omdat we geen achterom hebben moest alles door het huis af- en aangevoerd worden en dat was veel extra werk. Allemaal goed verlopen. We genieten erg van het prachtige resultaat en het snoeiwerk van de bomen laten we nu jaarlijks door hen doen.
Femke Post
02-08-2021, 17:58
Geweldig bedrijf! Vanaf het begin was er heel veel aandacht voor onze wensen. Ook tussentijds was er steeds contact over de vorderingen en onze wensen. De hoveniers werken heel nauwkeurig en gaan tot het uiterste om alles perfect te maken. Ze zetten de extra stap om alle onderdelen van de tuinaanleg zo goed mogelijk te doen, hierdoor leveren ze een kwalitatief hoogstaande tuin af. Zeer zeker een aanrader!

Beoordeel De Gaarde Hoveniers

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen