Mvdw bestratingen

Mvdw- allround wegenbouwbedrijf en stratenmakersbedrijf. Al tientallen jaren hebben wij ervaring op het gebied van sierbestrating, grondwerkzaamheden en leggen van drainage. Wij verzorgen straatwerk bij gemeenten, bedrijven en particuliere opdrachtgevers van heel klein naar heel groot. Onze stratenmakers voeren ook reparatie van straatwerk uit, of aansluitingen van een putje, afwateringsgoot of regenpijp op het riool. Behalve de aanleg van uw oprit en sierbestrating in uw tuin, straten wij ook op balkons en dakterrassen.
Mvdw Bestratingen beschikt over machines en apparatuur  om zowel kleine als grote bestratingsprojecten te realiseren. Wij beschikken over de mogelijkheid machinaal te straten. Sierbestrating aanleggen in tuinen in allerlei vormen en kleuren is mogelijk. 

PRIJSINDICATIE OF OFFERTE?

HOE BEREKENEN WIJ DE PRIJS ?

Wij rekenen 55/ 60 euro per uur ex btw voor twee man. Aan de hand van de verstrekte informatie en foto's geven wij u een schatting van het benodigde aantal uren voor de werkzaamheden. Of wij kunnen een vastentijd afspreken.Mocht u zich hier in kunnen vinden dan komen we eerst nog een keer langs om de situatie goed te bekijken en te bespreken. Wij geven altijd garantie op het geleverde werk.

PRIJSINDICATIE OF OFFERTE

Wilt u weten wat het u ongeveer gaat kosten om uw tuin door ons te laten bestraten , stuurt u dan een mail met daarin uw wensen en foto's van de tuin op dit moment,ook wij kunnen u veel foto's laten zien van tuinen die wij hebben gemaakt.Of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogenlijk op.

Wij zijn vca gecertificeerd

Wij zijn u graag van dienst.

U kunt ook foto's via WhatsApp sturen.

Bedrijfsgegevens

Mvdw bestratingen
Ruilstraat 86 E
3023XX Rotterdam
KvK: 76194388
Terugbelverzoek: Klik hier
Mvdw bestratingen
Mvdw bestratingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Rubin Einhorn
22-03-2021, 19:43
Opdracht gegeven voor aanpassing van de stoep. 50% moeten aan betalen. Dag voor start gebeld dat leverancier van benodigdheden niet geleverd had. Ik zou mijn aanbetaling terug krijgen. Nooit geld ontvangen en firma is niet bereikbaar per telefoon en mail wordt niet beantwoord.
Ik voel me opgelicht. Mijn beoordeling is 0 sterren.
Judith Porcelijn
16-02-2021, 21:39
niks meer van gehoord

Beoordeel Mvdw bestratingen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen