The Garden Professionals

Bij The Garden Professionals uit Rotterdam kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die The Garden Professionals zoal voor u uit kunnen voeren zijn grondwerk en het leggen van leidingen voor bijvoorbeeld elektriciteit of water, het leggen van bestrating en sierbestrating zoals een oprit, terras of tuinpad, het plaatsen van erfafscheiding zoals een schutting, hekwerk of haag, het maken van technische constructies zoals tuinmuurtjes, trapconstructies, tuinhuisjes, overkappingen en pergola’s, het aanleggen van een gazon of kunstgras, het maken van een vijver of andere waterpartij en natuurlijk het aanbrengen van bomen en beplanting in uw tuin. En wanneer u zelf geen groene vingers heeft of zelf niet aan het onderhoud van uw tuin toekomt dan kunt u dit ook uitbesteden aan The Garden Professionals. Ze bieden verschillende flexibele onderhoudspakketten, waardoor het ideale onderhoudspakket op maat voor u kan worden samengesteld. Mocht u interesse hebben in de diensten van The Garden Professionals, dan kunt u voor vrijblijvend advies via deze pagina contact met ze opnemen door te bellen of een bericht te sturen.

Bedrijfsgegevens

The Garden Professionals
Goudsesingel 84
3011KD Rotterdam
KvK: 66005582
Terugbelverzoek: Klik hier
Plantenbak met nieuwe beplanting
Achtertuin bestraten
Borders met siergras, lavendel, hortensia's en andere planten
Grote hortensia's met witte bloemen
Leibomen en strak gesnoeide hagen
Tuindecoratie met bloembak op pilaar
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Justin
23-12-2023, 14:11
Dit bedrijf is onprofessioneel en belazerd je.
Goede communicatie is niet mogelijk en achteraf alleen maar geld eisen voor werk wat niet correct is afgeleverd. Bedrijf zegt failiet te zijn, dus doe geen zaken meer met deze mensen/partij. Gaat je een hoop gedoe schelen.

Beoordeel The Garden Professionals

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen