TomS Tuinen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over TomS Tuinen, gevestigd in Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken TomS Tuinen voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Vlaardingen.

Bedrijfsgegevens

TomS Tuinen
Rozenlaan 13
3135XL Vlaardingen
KvK: 70421870
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

TomS Tuinen
Deze foto is niet van het werk van TomS Tuinen. Zelf uw afbeeldingen beheren? Maak gratis een account aan.

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Marc Triel
17-09-2022, 14:31
Tom (en zijn collega’s) zijn harde werkers maar het woord nazorg/service/klachtenafhandeling is hem onbekend. Hij heeft oa een aantal jaar geleden een overkapping geplaatst die nu al behoorlijk lekt aan de binnenkant. Hierover begin augustus met hem in contact proberen te komen (via whatsapp/telefoon/voicemail/email) maar tot op heden geen enkele reactie. Ongekend slechte manier van zaken doen! To be continued..

Dit is overigens niet de eerste keer dat de service tekort schiet echter is dat na een doorlooptijd van ruim een half jaar opgelost. Ook niet de schoonheidsprijs.

Beoordeel TomS Tuinen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen