Friso van der Made

Ik heb de VHG brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier afgerond. Dit is een brede opleiding die alles omvat zoals plantenkennis, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk en informeel contact met klanten. Van de eerste bespreking tot het planten van de laatste tuinbeplanting, alles wordt door mij geregeld zonder tussenkomst van anderen.

Verantwoord omgaan met de natuur staat bij mij centraal. Zo gebruik ik geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen. Ook recycle ik zo veel mogelijk van het tuinafval en materialen tot natuurlijke bemesting. Zo ontstaat een gezond bodemleven. Beplanting ontwikkelt zich sterk. Ongewenste begroeiing krijgt nauwelijks een kans.

Vogels, vlinders, bijen, libellen, salamanders... ze dragen bij aan de beleving van de tuin maar zijn ook belangrijk voor het natuurlijk evenwicht van de tuin. Dit evenwicht is belangrijk om ziektes en plagen tegen te gaan. Bij de inrichting van de tuin en de keuze van de beplanting moet dan wel rekening worden gehouden met deze dieren. Ik kan daar advies over geven.

Ik help u graag met al uw tuinwerkzaamheden: van klein onderhoud tot complete renovatie. Mijn werkgebied is Den Haag en omstreken.

Bedrijfsgegevens

Friso van der Made
Suzannaland 44
2591JG Den Haag
KvK: 76560376
Terugbelverzoek: Klik hier
Friso van der Made
Friso van der Made
Friso van der Made

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Tonny Schoonderbeek
16-06-2022, 22:20
Als de reeds eerdere contact persoon af zou hebben gezien van de klus, had ik zeker Friso zijn aanbod aangenomen. Is bereid gebleken mee te denken en zijn voorstel aan te passen.

Beoordeel Friso van der Made

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offerte aanvragen