/assets/img/header-08.jpg

Hoveniersbedijf Sjors de Koning

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Hoveniersbedijf Sjors de Koning, gevestigd in Etten-Leur in de provincie Noord-Brabant. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken Hoveniersbedijf Sjors de Koning voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Etten-Leur.

Hoveniersbedijf Sjors de Koning
Deze foto is niet van het werk van Hoveniersbedijf Sjors de Koning. Zelf uw afbeeldingen beheren? Maak gratis een account aan.

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedijf Sjors de Koning
Schoonhout 116
4872MD Etten-Leur
KvK: 69163839
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Hoveniersbedijf Sjors de Koning

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

06-09-2021, 15:07

Keurig net bedrijf dat nog weet wat werken betekent. Super service en komt zijn gemaakte afspraken na !! Van ontwerp tot onderhoud en aanleg . Na de aanleg van onze super tuin , komt hij ook 2x per jaar onze tuin snoeien . Want ook de nazorg staat hoog in het vaandel bij Sjors 👍.

06-09-2021, 14:22

Hovenier Sjors is een jonge man die zijn afspraken niet nakomt. Zegt 2 uur van te voren meerdere malen af en zegt dan dat zijn bus kapot is of andere oorzaken. Terwijl hij dan bij onze kennis die dag wel is geweest. Ook levert hij waanzinnig slecht werk, klinkers Schots en scheef neergelegd, houten schutting slordig afgewerkt, en zonder overleg voert hij zaken uit. Al met al; geen aanrader!

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus