Tuinverzorging.eu

Bij Tuinverzorging.eu uit Huizen kunt u terecht voor al uw tuinonderhoud, het aanleggen van een nieuwe tuin of het opknappen van uw bestaande tuin. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Tuinverzorging.eu zoal voor u kan verzorgen zijn het leggen van bestrating en sierbestrating zoals een oprit, terras of patio, het plaatsen van tuinafscheiding zoals een schutting, hekwerk of haag, het aanleggen van een gazon, het leggen van kunstgras en het maken van een pergola of vlonder. Daarnaast kunt u ook het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan Tuinverzorging.eu, als u daar zelf geen tijd voor heeft of dit om een andere reden zelf niet kunt doen. Hierbij kan een onderhoudsplan op maat worden opgesteld waarbij ze op regelmatige basis bij u langskomen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw tuin er het gehele jaar door prachtig bij ligt. Interesse in de diensten van Tuinverzorging.eu? Neem dan via deze pagina geheel vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

Tuinverzorging.eu
Biggekruid 20
1273XC Huizen
KvK: 57043426
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuinaanleg met bestrating, kunstgras en houten schutting
Tuinaanleg met bestrating, kunstgras en composiet schutting
Achtertuin met sierbestrating en houten pergola
Voortuin bij nieuwbouwwoning met bestrating en haag
Achtertuin met kunstgras en houten vlonder
Tuinaanleg met sierbestrating, kunstgras en houten schutting
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Boy
08-03-2021, 22:50
Heb karsten benaderd omdat wij net verhuist waren en onze tuin niet echt mooi was. Karsten had snel een offerte voor ons gemaakt en wij hebben toen akkoord gegeven. Zoals afgesproken was hij een week bezig en elke dag zag je weer vooruitgang :) leuk om te zien. En na een week hadden wij gewoon een nieuwe tuin. En nu een jaar verder nog steeds zoooo blij. Elke keer als er zon is dan gaan we lekker naar buiten en ook voor onze kids is het zo fijn om een mooie maar ook veilige tuin te hebben. Mijn buurman wilde na het zien van onze tuin ook een nieuwe tuin dus karsten gaat daar binnenkort aan de slag 😂 Thanks nogmaals voor de tuin en als we gaan verhuizen dan bel ik je weer
den Berg
08-03-2021, 22:45
Werk uitgevoerd zoals afgesproken en fijn contact!

Beoordeel Tuinverzorging.eu

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen