Laurence Hoveniersbedrijf

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Laurence Hoveniersbedrijf, gevestigd in Krimpen aan den IJssel in de provincie Zuid-Holland. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken Laurence Hoveniersbedrijf voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Krimpen aan den IJssel.

Bedrijfsgegevens

Laurence Hoveniersbedrijf
Rotterdamseweg 14
2921AP Krimpen aan den IJssel
KvK: 24305732
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Laurence Hoveniersbedrijf
Deze foto is niet van het werk van Laurence Hoveniersbedrijf. Zelf uw afbeeldingen beheren? Maak gratis een account aan.

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Ardjan Noorland
11-03-2021, 21:02
Zeer slecht. Komt afspraken niet na. Verschuift voortdurend de planning. Vraagt forse vooruitbetaling. Eerder uitgevoerd werk op zich goed.

Beoordeel Laurence Hoveniersbedrijf

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen