Olaf Broeren

Beregening Service Broeren
" …….altijd water met beregening Service Broeren……..”

Beregening Service Broeren is specialist op het gebied van water geven, waterwinning en wateropslag. Dit verzorgen wij voor tuinen, paardenbakken, sportvelden en Vijvers.

We onderzoeken wat de waterbehoefte van de gewenste waterhuishouding is om deze optimaal te laten functioneren. Om de bodemkwaliteit te verbeteren berekenen we hoeveel water er nodig is om de bodem te verzadigen. We ontwerpen een beregeningplan die volgens onze berekening op vaste momenten en in de juiste dosering water af geeft.

Het opgepompte water laten we via een netwerk van PE leidingen naar de geïnstalleerde magnetische kranen/kleppen leiden. Hier verdelen we het getransporteerde water naar de juiste secties.

Het programma wat is ingesteld op de beregening computer, zet de kranen per sectie voor een bepaalde duur open. Door de beregening pomp wordt waterdruk opgebouwd om de sproeikoppen uit hun huizen omhoog te duwen.

Wij plaatsen sproeiers die afgestemd zijn op plaatselijke situatie. De capaciteit van de sproeier is afhankelijk van het gewenste te behalen resultaat.

Het water dat door de opening wordt gestuwd, zal over een bepaalde afstand worden getransporteerd. Als we de sproeiers testen controleren we de dekkingsgraad. Waar nodig zullen we deze opnieuw afstellen tot deze optimaal is.

We leggen efficiënte systemen om te voorzien in “Altijd water “.

We staan 24 uur en 7 dagen per week klaar bij storingen om deze op te lossen zodat bedrijfsvoering of evenementen zo snel mogelijk voortgezet kunnen worden.

Bedrijfsgegevens

Olaf Broeren
Koninginnelaan 753
3136EZ Vlaardingen
KvK: 77175883
Terugbelverzoek: Klik hier
Olaf Broeren

Werkzaamheden

Beoordelingen

Olaf Broeren heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Olaf Broeren

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen