Loonbedrijf Uijttewaal

Loonbedrijf Uijttewaal is het bedrijf van Martijn Uijttewaal en mensen uit de regio Utrecht kunnen er terecht voor bestratingen, tuinaanleg en tuinonderhoud. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Loonbedrijf Uijttewaal zoal voor u kan verzorgen zijn het bestraten van uw tuin, het aanleggen van een terras of oprit, het plaatsen van tuinafscheiding zoals een schutting of hekwerk en het aanleggen van een gazon met graszoden. Daarnaast kunt u er ook terecht voor sloopwerkzaamheden en het afvoeren van materialen. Mocht u interesse hebben in de diensten van Loonbedrijf Uijttewaal, dan kunt u via deze pagina vrijblijvend contact opnemen om zo te informeren naar de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

Loonbedrijf Uijttewaal
Achterdijk 1
3998NE Schalkwijk
KvK: 70922330
Terugbelverzoek: Klik hier
Loonbedrijf Uijttewaal
Loonbedrijf Uijttewaal
Loonbedrijf Uijttewaal

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 7.3
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Arnold Vermeulen
19-02-2022, 13:58
heeft gebelt daarna niks meer gehoort
Timo Jacobs
13-12-2020, 05:48
Van de zomer heeft martijn hier de achtertuin aangelegd, vakwerk heeft hij geleverd, alles netjes afgeleverd en voor een goede prijs nog. Ben zeer tevreden met mijn tuin en ik zal het iedereen aanraden! Bij hem staat kwaliteit voorop en dat laat hij ook in zijn werk zien.
Jeroen Reints
12-12-2020, 21:00
Had niet goed gekeken waar het adres was, dus wilde wel komen maar dat kosten dan geld. Niet echt klant vriendelijk. Of een beetje dom met kijken naar het adres. Jammer.
De bea
06-10-2020, 03:25
Samen het tuinontwerp doorgenomen en verbeteringen doorgevoerd. Alles was tip top in orde. Na onze tuin hebben zij de hele nieuwbouw wijk mogen doen. Zeker een aanrader. Ook voor grotere klussen zeker een aanrader.
Ben van der sloot
01-10-2020, 23:49
4 bedrijven over de vloer gehad. Dit was echter niet nodig. Loonbedrijf Uijttewaal was dan wel iets duurder dan de rest, maar daar was het resultaat dan ook wel naar. De reden dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen was de goede uitstraling daardoor hebben wij een fijne samenwerking gehad, geen 7 tot 5 mentaliteit. Hard door gewerkt zodat wij er voor het weekend weer mooi bij zaten. Communicatie was top, en geen overige kosten doorgerekend.
Van der sluis
29-09-2020, 00:18
Een top bedrijf. Erg goed in de communicatie en de aanleg van de bestrating en de beplanting is top. Alles is na 3 maanden goed aangeslagen en de bestrating ligt er nog top in.

Beoordeel Loonbedrijf Uijttewaal

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Plaats een klus