/assets/img/header-08.jpg

Loonbedrijf Uijttewaal

Loonbedrijf Uijttewaal is het bedrijf van Martijn Uijttewaal en mensen uit de regio Utrecht kunnen er terecht voor bestratingen, tuinaanleg en tuinonderhoud. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Loonbedrijf Uijttewaal zoal voor u kan verzorgen zijn het bestraten van uw tuin, het aanleggen van een terras of oprit, het plaatsen van tuinafscheiding zoals een schutting of hekwerk en het aanleggen van een gazon met graszoden. Daarnaast kunt u er ook terecht voor sloopwerkzaamheden en het afvoeren van materialen. Mocht u interesse hebben in de diensten van Loonbedrijf Uijttewaal, dan kunt u via deze pagina vrijblijvend contact opnemen om zo te informeren naar de mogelijkheden.

Loonbedrijf Uijttewaal
Loonbedrijf Uijttewaal
Loonbedrijf Uijttewaal

Bedrijfsgegevens

Loonbedrijf Uijttewaal
Achterdijk 1
3998NE Schalkwijk
KvK: 70922330
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Loonbedrijf Uijttewaal

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 9.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

12-12-2020, 23:48

Van de zomer heeft martijn hier de achtertuin aangelegd, vakwerk heeft hij geleverd, alles netjes afgeleverd en voor een goede prijs nog. Ben zeer tevreden met mijn tuin en ik zal het iedereen aanraden! Bij hem staat kwaliteit voorop en dat laat hij ook in zijn werk zien.

05-10-2020, 21:25

Samen het tuinontwerp doorgenomen en verbeteringen doorgevoerd. Alles was tip top in orde. Na onze tuin hebben zij de hele nieuwbouw wijk mogen doen. Zeker een aanrader. Ook voor grotere klussen zeker een aanrader.

01-10-2020, 17:49

4 bedrijven over de vloer gehad. Dit was echter niet nodig. Loonbedrijf Uijttewaal was dan wel iets duurder dan de rest, maar daar was het resultaat dan ook wel naar. De reden dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen was de goede uitstraling daardoor hebben wij een fijne samenwerking gehad, geen 7 tot 5 mentaliteit. Hard door gewerkt zodat wij er voor het weekend weer mooi bij zaten. Communicatie was top, en geen overige kosten doorgerekend.

28-09-2020, 18:18

Een top bedrijf. Erg goed in de communicatie en de aanleg van de bestrating en de beplanting is top. Alles is na 3 maanden goed aangeslagen en de bestrating ligt er nog top in.

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus