/assets/img/header-08.jpg

Top Veranda

Top Veranda uit Wijchen bij Nijmegen is gespecialiseerd in het leveren en bouwen van veranda’s en terrasoverkappingen. Top Veranda biedt een ruime keuze aan veranda’s en terrasoverkappingen die volledig op maat geleverd worden, om zo aan al uw wensen te voldoen. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, bouwmaterialen, goten en accessoires zoals zonwering en dakplaten. Bovendien is het plaatsen van een veranda of terrasoverkapping een relatief snelle en niet al te grote klus, die vaak binnen één dag afgerond kan worden. Heeft u interesse in een veranda of terrasoverkapping van Top Veranda? Neem dan via deze pagina geheel vrijblijvend contact met ze op om te informeren naar de mogelijkheden.

Verdanda
Veranda
Veranda
Veranda
Terrasoverkapping met zonwering
Terrasoverkapping
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Top Veranda
Nieuweweg 285 A
6603BN Wijchen
KvK: 74185136
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Top Veranda

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Sean Michel Mesker
19-04-2022, 20:23

Beste, Hele prettige samenwerking gehad met het geweldige team van Top Veranda Wijchen!!

yousef nazary
29-08-2020, 02:28

komen niet afspraken na .prijs op de advertentie is heel iets anders dan werkelijkheid 100% achter af betaling door slechte administratie.de kwaletiket van werkzaamheden en eind resultaat zeer slecht . mijn veranda zonder zijkanten zonder schijf deuren 1700 afgesproken .en toch 3000 betaald .

Hoveniers in de buurt